Als marketing- en communicatieavonturier neem ik mijn klanten graag mee op avontuur.

Avontuur is vooral een mindset: een andere manier van reizen, leven en kijken, waarbij je jezelf bewust in nieuwe, uitdagende, soms onvoorspelbare situaties brengt, buiten je comfort zone.

Het kan een avontuur van een of enkele dagen zijn, maar ook iets groters. Alleen of met anderen. Het is leren door ervaring, door te doen.

Dat doe ik met jou als klant op de volgende expertises:

  • Verandercommunicatie
  • Arbeidsmarktcommunicatie / Employer Branding
  • Interim senior communicatieadviseur voor project

Als je samen op reis gaat, ga je samen groeien. Met vallen en opstaan, trail en error, spelenderwijs, ervaringsgericht, geef het maar een naam.

Het ten volle benutten van mijn expertise

Door goed te luisteren naar de echte vraag zo start onze reis. Vervolgens kijk ik hoe ik mijn expertise op strategisch, tactisch, uitvoerend niveau ten volle kan benutten. Op avontuur gaan betekent voor mij (authentieke) verhalen vertellen, onderzoeken, testen en de koers aanpassen. Ik verbind mensen met elkaar, ontdek patronen en kijk creatief naar wat we willen bereiken. Daarnaast gebruik ik gedragswetenschap om de doelgroep te sturen naar het gewenste gedrag.

Gaan we op marketing- of communicatie avontuur?

Neem contact op

Effectieve oplossingen

Met mijn brede achtergrond in communicatie en marketing ben ik in staat om anders te kijken en effectieve oplossingen te bieden voor jouw marketing of communicatie avontuur.

Uitgebreid netwerk
Samen met een uitgebreid netwerk aan collega’s kan ik vrijwel alles aanbieden op het gebied van marketing en communicatie. Maar wat vaak leidt tot het grootste succes, is wanneer mijn oplossing naadloos aansluit bij het netwerk rondom de ondernemer of organisatie. Mijn opdracht is tijdelijk en ik hecht er veel waarde aan dat mijn klant na onze gezamenlijke reis zelfstandig verder kan.

Samen een koffie of thee drinken?

Dan luister ik naar jouw vraag en kijken we samen hoe we verder kunnen!

Neem contact op

zij bereikten hun doel

Werken met Tanja van Oosten is een feestje

Als deskundige met betrekking tot arbeidsmarkt communicatie en verandercommunicatie, ontwerpt en realiseert zij vanuit haar visie prachtige projecten. Daarnaast is zij in staat je je grenzen te doen verleggen, als het gaat om het communiceren met je klantengroep. Tevens is zij altijd in voor een ‘out of the box’ idee, waarbij authenticiteit van mensen sterk door haar wordt neergezet. Ik ben blij dat zij voor de OVERacademie beschikbaar is en ons adviseert en stimuleert te communiceren met diverse partijen, met buiten gewoon mooi resultaat.

Margriet Hijweege Oprichter OVER!academie