Daarom neem ik mijn klanten mee op avontuur.
Want wat is avontuur eigenlijk…
Avontuur is vooral een mindset: een andere manier van reizen, leven en kijken, waarbij je jezelf bewust in nieuwe, uitdagende, soms onvoorspelbare situaties brengt, buiten je comfort zone. Dat kan een avontuur van een of enkele dagen zijn, maar ook iets groters. Alleen of met anderen. Het is leren door ervaring, door te doen.

Dat doe ik met jou als klant op de volgende expertises:

  • Verandercommunicatie
  • Arbeidsmarktcommunicatie / Employer
  • Branding
  • Interim senior communicatieadviseur voor
  • projecten

Als je samen op reis gaat, ga je samen groeien. Met vallen en opstaan, trail en error, spelenderwijs, ervaringsgericht, geef het maar een naam.

Door goed te luisteren naar de echte vraag van jou, start de hele reis. Vervolgens bekijk ik hoe ik mijn expertise op strategisch, tactisch, uitvoerend niveau ten volle kan benutten. Op avontuur gaan betekent voor mij (authentieke) verhalen vertellen, onderzoeken, testen en de koers aanpassen. Ik verbind mensen met elkaar, ontdek patronen en kijk creatief naar wat we willen bereiken.

Met mijn brede achtergrond in communicatie en marketing ben ik in staat om anders te kijken eneffectieve oplossingen te bieden voor jouw marketing of communicatie avontuur. Samen met een uitgebreid netwerk aan collega’s kan ik vrijwel alles aanbieden op het gebied van marketing en communicatie. Maar wat vaak leidt tot het grootste succes, is wanneer mijn oplossing naadloos aansluit bij het netwerk rondom de ondernemer of organisatie. Mijn opdracht is tijdelijk en ik hecht er veel waarde aan dat mijn klant na onze gezamenlijke reis zelfstandig verder kan.

Ben je klaar voor een marketing- of communicatie avontuur?

Neem direct contact met ons op en laten we een afspraak plannen om samen jullie uitdaging te bespreken!

Neem contact op

zij bereikten hun doel

Werken met Tanja van Oosten is een feestje

Als deskundige met betrekking tot arbeidsmarkt communicatie en verandercommunicatie, ontwerpt en realiseert zij vanuit haar visie prachtige projecten. Daarnaast is zij in staat je je grenzen te doen verleggen, als het gaat om het communiceren met je klantengroep. Tevens is zij altijd in voor een ‘out of the box’ idee, waarbij authenticiteit van mensen sterk door haar wordt neergezet. Ik ben blij dat zij voor de OVERacademie beschikbaar is en ons adviseert en stimuleert te communiceren met diverse partijen, met buiten gewoon mooi resultaat.

Margriet Hijweege Oprichter OVER!academie